Over Petra Melkert

Mijn naam is Petra Melkert. Al vanaf mijn kinderjaren was het voor mij duidelijk dat ik met mensen wilde werken. Na de middelbare school ben ik ergotherapie gaan studeren. In 1998 ben ik afgestudeerd en heb in de loop der jaren op diverse gebieden bijscholingen gevolgd. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Inmiddels heb ik ruime ervaring als ergotherapeut met cliënten met verschillende aandoeningen.

Nadat mijn kinderen zijn geboren hebben zij mij veel over mijzelf geleerd. De begeleiding van mijn kinderen is een waar avontuur. Petra MelkertIk heb veel geleerd over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Over balans en leven in het nu. Mijn kinderen leren mij dat het leven en de tijd te kostbaar is om zomaar door je vingers te laten glippen.

Dit heeft mij gestimuleerd om niet stil te blijven staan en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe je Reiki en mindfulness een plaats kunt geven in je leven. Wat een enorme waardevolle ervaring is dat, zowel voor mijzelf als mijn kinderen. Het zet mij in mijn kracht.
Inmiddels ben ik naast ergotherapeut ook mindfulness-trainer.

Dit wil ik graag met iedereen delen in mijn praktijk Veerkrachtig.nu in Tiel!