Over ons

Voor mij is het belangrijk dat je als persoon balans kunt voelen in je dagelijks leven. Dat je doet wat je belangrijk vindt. Voor mijzelf is dat een blijvend proces en voor veel mensen met chronische klachten ook. Als ergotherapeut kun je dit proces goed inzichtelijk maken en samen gaan zoeken naar hoe je jouw dagelijks leven weer kunt leven op een prettige manier. Ik ben iemand die goed kan luisteren, creatief kan nadenken en snel tot de kern van het probleem kan komen. Resultaat is een traject op maat en gericht op verandering en balans in je dagelijkse activiteiten.

Aandachtsgebied: ReAttach therapeut, chronische pijn & vermoeidheid, long-Covid, psychische problemen, prikkelverwerking,  arbeid en re-integratie, mindfulness trainer

Het mooie aan mijn beroep als ergotherapeut vind ik dat ik mensen kan helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Samen kijken we welke activiteiten belangrijk zijn voor jou en hoe je deze weer naar tevredenheid kan uitvoeren. Ik vind het belangrijk dat jij centraal staat in je eigen proces en je directe omgeving (indien nodig) hierbij nauw betrokken wordt. Mijn kernkwaliteiten zijn direct, enthousiast en betrokken. Dit zorgt er voor dat er in de behandeling ruimte is voor jouw verhaal en we vooral praktisch aan de slag gaan!

Aandachtsgebied: Arbeid en re-integratie, chronische pijn & vermoeidheid, long-Covid, COPD

Het fijne aan mijn werk als ergotherapeut vind ik het aansluiten bij de vraag van de individu/persoon. Dit maakt dat de behandeling aansluit bij jouw eigen vraag en behoeften. Hierin is vrijwel alles mogelijk rondom belasting en belastbaarheid. Mocht je het lastig vinden een doelgerichte vraag te formuleren dan zullen we hier samen naar kijken. Hierin kunnen activiteiten die voor jou belangrijk zijn centraal staan maar ook dagindeling en het omgaan met vermoeidheid. 
Als behandelaar ben ik geïnteresseerd, werk ik doelgericht en vind een persoonlijke benadering prettig. 

Aandachtsgebied: chronische pijn & vermoeidheid, long-Covid