Over ons

Petra MelkertP3656

Voor mij is het belangrijk dat je als persoon balans kunt voelen in je dagelijks leven. Dat je doet wat je belangrijk vindt. Voor mijzelf is dat een blijvend proces en voor veel mensen met chronische klachten ook. Als ergotherapeut kun je dit proces goed inzichtelijk maken en samen gaan zoeken naar hoe je jouw dagelijks leven weer kunt leven op een prettige manier. Ik ben iemand die goed kan luisteren, creatief kan nadenken en snel tot de kern van het probleem kan komen. Resultaat is een traject op maat en gericht op verandering en balans in je dagelijkse activiteiten.

Aandachtsgebied: ReAttach therapeut, chronische pijn & vermoeidheid, psychische problemen, prikkelverwerking, mindfulness trainer

Renske van der SluijsR3620

Het mooie aan mijn beroep als ergotherapeut vind ik dat ik mensen kan helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Samen kijken we welke activiteiten belangrijk zijn voor jou en hoe je deze weer naar tevredenheid kan uitvoeren. Ik vind het belangrijk dat jij centraal staat in je eigen proces en je directe omgeving (indien nodig) hierbij nauw betrokken wordt. Mijn kernkwaliteiten zijn direct, enthousiast en betrokken. Dit zorgt er voor dat er in de behandeling ruimte is voor jouw verhaal en we vooral praktisch aan de slag gaan!

Aandachtsgebied: Arbeid en re-integratie, chronische pijn & vermoeidheid, COPD

Justy SchaapJusty

Als ergotherapeuten worden wij experts genoemd in het handelen. Door middel van meer bewustwording help ik u graag om zelf expert te worden van u eigen handelen, wat u zal helpen in het maken van keuzes en het vinden van balans. Kenmerkend voor mij zijn mijn rustige uitstraling, geduld en doortastendheid. Door deze eigenschappen te combineren, wil ik ervoor zorgen dat de cliƫnt zich op zijn of haar gemak voelt en we samen het optimale uit de behandeling kunnen halen.

Aandachtsgebied: chronische pijn & vermoeidheid, psychosomatisch ergotherapeut in opleiding